About…

In 2004 begon Debbie Spelt de webwinkel

Debbie Spelt met dochter Lynn
Debbie Spelt met dochter Lynn

www.TrendySpeelgoed.nl, uit nieuwsgierigheid naar hoe een webwinkel werkt en hoe je mensen kunt bewegen online een aankoop te doen. Al gauw groeide de webwinkel uit tot een leuk bedrijf met meer dan 10.000 bestellingen per jaar en 4 medewerkers. Hal en kantoor bevinden zich in Oss.

In 2008 nam Debbie Spelt “Kakels” over. Kakels – is een groothandel/distributeur van originele kinderproducten die worden geimporteerd vanuit de hele wereld. Met Gerenommeerde merken als Calafanti, Petron, Orange Elephant en Be Amazing groeit het assortiment nog elke dag.

In 2014 merkte Debbie Spelt dat er meer behoefte was aan spelmateriaal dat ook educatief te gebruiken is. Leuke combinaties tussen leren en bewegen. Het zaadje was geplant en een jaartje later werd de Letterspelmat geboren. Dit product werd met ontzettend veel enthousiasme ontvangen op de markt en zowel gekocht voor thuisgebruik als op school.

In 2015 is Debbie Spelt gestart met het ontwerp van een tweede product in dezelfde lijn. De Cijferspelmat. Ook weer staat op speelse, actieve wijze leren centraal. Spelenderwijs en bewegenderwijs leren. Hoe leuk is dat?

Najaar 2016 verschijnt de Cijferspelmat als eerste op de Nederlandse en Belgische markt om later ook internationaal uitgerold te worden.

In 2019 worden de Letterspelmat en Cijferspelmat Deluxe uitgebracht. Een exclusieve versie op een mooi velours speelkleed met anti-slip onderkant. Deze versie wordt exclusief verkocht door www.trendyspeelgoed.nl

In 2021 blijken zowel de Cijferspelmat als ook de Letterspelmat onverminderd populair en zal er april 2021 een nieuwe batch binnenkomen om aan de vraag van groothandels, scholen en particulieren te blijven voldoen.